PREDLOŽILA SAM I POLIGRAF: Saslušana prijateljica i roditelji ubijene Noe - Ko god da ima veze sa tragedijom treba da bude kažnjen

S.J.Matić

07. 08. 2023. u 20:09

VIŠI sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Ognjenu D. (33), osumnjičenom da je na svirep i podmukao način ubio tiktokerku Nou Milivojev (18) iz Kovina.

ПРЕДЛОЖИЛА САМ И ПОЛИГРАФ: Саслушана пријатељица и родитељи убијене Ное - Ко год да има везе са трагедијом треба да буде кажњен

Foto: Printskrin/TikTok

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da ometa postupak uticanjem na svedoke, ali i jer se sumnjiči za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora viša od 10 godina.

On se sumnjiči da je Nou, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, ubio nakon svađe, a zatim je isekao i njene delove tela stavio u plastične kante i bure sa kiselinom, kako bi uništio tragove i vremenom se oslobodio tela. Kada je policija sa nalogom za pretres ušla u njegov stan u centru Beograda, pronađeno je mnogo dokaza, ali se zbog hemikalije, koja je "pojela" tkivo, ne može utvrditi ni kako je Noa ubijena, niti kada.

Njen nestanak prijavila je majka Boba Milivojev, koja je tada rekla da se sa Noom poslednji put čula 17. juna kada je krenula kod dečka. Delovi tela Noe su nađeni 15 dana kasnije.

Nakon hapšenja, 6. jula, Ognjen D. je navodno sve priznao u policiji, ali se posle na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, a preti mu kazna doživotnog zatvora.

 

BOL ZA DETETOM SVE VEĆA

BOBA Milivojev, Noina majka, ranije je izjavila da se nada da će Noin ubica biti osuđen na doživotnu robiju, a da je njoj bol za detetom sve veća i veća. Za medije je pričala da je Nou dečko navukao na narkotike, da su joj branili da ide kod njega, jer je narkoman, koji je maltretira i tuče, ali je ona bila opčinjena njime i govorila je da ga voli.

U Višem javnom tužilaštvu danas  su u istrazi saslušani Noini roditelji i cimerka Ana Marija Pavlović.

Ana Marija je po izlasku ispričala da su je pitali da kaže sve što zna o Noinom životu, o Ognjenu i šta se dešavalo poslednjih dana pre njenog nestanka.

- Rekla sam sve što sam znala o Ognjenu i da nisam verovala da će je ubiti. Međutim, bilo je i čudnih pitanja u kojima je delovalo kao da i mene sumnjiče za nešto, ali sam dokazala da nikako nisam povezana sa Noinom smrću. Predložila sam im i poligraf. S druge strane, razumem i da smo svi u Noinoj okolini sumnjivi dok se ne dokaže suprotno. Ko god da ima veze sa ovakvom tragedijom treba da bude pronađen i kažnjen - izjavila je Pavlovićeva.

Nakon nje, oko sat i po iskaze su dali i Noini roditelji. Kako saznajemo, oni su se pridužili krivičnom gonjenju osumnjičenog Ognjena D. U tužilaštvu su pričali o svemu što znaju o odnosu Noe i osumnjičenog. Po izlasku su kazali da u tužilaštvu nisu saznali ništa novo o smrti deteta.

BONUS VIDEO - HAPŠENjE OCA UBICE IZ MLADENOVCA: Pronađen čitav arsenal oružja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu