MALTRETIRAO JE I BIVŠU SUPRUGU: Meštani Alibunara i dalje u šoku nakon što je Dragan B.(39) udavio trudnu ženu Draganu S. (42)

J.Lj.

02. 05. 2024. u 15:27

MEŠTANE Alibunara veoma je potresla vest pred same prvomajske praznike, kada su saznali da je njihov sugrađanin Dragan B. (39) pod dejstvom alkohola, u porodičnoj kući u Ulici Save Munćana, posle kraće svađe, nasrnuo na svoju nevenčanu i navodnu trudnu suprugu Draganu S. (42) i, kako se sumnja, zadavio je golim rukama.

МАЛТРЕТИРАО  ЈЕ И БИВШУ СУПРУГУ: Мештани Алибунара и даље у шоку након што је Драган Б.(39) удавио трудну жену Драгану С. (42)

Foto: "Novosti"

U trenutku kada se svađa između supružnika dešavala, a potom i sam zločin, sa Draganom i njegovom ženom u kući je bio i Draganov brat po majci. Neretko, u istu kuću, dolazi bi na prenoćište i njegov otac, koji je, inače, živeo u selu, u jednoj omanjoj kolibi, gde je čuvao ovce. 

Dragan je, kako saznajemo, ranije bio oženjen, ali ga je prva supruga ostavila jer ju je često maltretirao. 

- Gotovo svakog dana, Dragan je bio pijan - kažu komšije. - Prva žena je pobegla od njega, nije više, jadnica, mogla da izdrži sve to, jer je tukao i nju i decu. 

Ipak, po kazivanju komšija, Dragan se nedavno ponovo priženio. 

- Doveo je Draganu u kuću, a na kraju ju je i ubio - navode meštani. - Navodno je oduvek bio problematičan, kako u porodici, tako i prema okolini. Doselio se u Alibunar pre oko pet godina i često su ga viđali pijanog, a znao je da se posvađa i potuče. Svi su se sklanjali od njega... 

Kako navode iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, koje vodi istragu o ovom slučaju, Draganu B. se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici za koje je propisana kazna u trajanju od najmanje pet do 15 godina zatvora. Njemu je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnji koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove