ZAKUCAO SE "PUNTOM" U OGRADU, PA PREMINUO: Teška saobraćajka kod Lazarevca

Novosti Onlajn

28. 09. 2023. u 09:29

VOZAČ automobila "punto" (68) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Vrbovno kod Lazarevca kada je sleteo sa puta.

ЗАКУЦАО СЕ ПУНТОМ У ОГРАДУ, ПА ПРЕМИНУО: Тешка саобраћајка код Лазаревца

Foto: N. Skenderija/MUP

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 20 sati na putu iz Beograda ka Ljigu.

- Sumnja se da je vozač, iz za sada nepoznatog razloga, sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Postoji mogućnost da je nesrećnom čoveku pozlilo, te da je preminuo prirodnom smrću a ne usled povreda koje je zadobio. Telo je prevezeno na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Policija je obavila uviđaj, a obavešteno je i nadležno tužilaštvo.

BONUS VIDEO: NESREĆA U SMEDEREVU - Sudar automobila i motocikla

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!