SAOBRAĆAJNA NEZGODA U NEGOTINU: Četvorica povređena u udesu automobila i autobusa (Foto)

S. M. J.

21. 10. 2023. u 18:50

ČETVORO ljudi povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Negotin - Samarinovac. Jedan muškarac je sa težim povredama poslat za Niš.

САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У НЕГОТИНУ: Четворица повређена у удесу аутомобила и аутобуса (Фото)

foto: S.M.Jovanović

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Negotin - Samarinovac, kod skretanja za selo Miloševo danas oko 15.10 sati povređena su četvorica muškaraca, dok je jedan srećom prošao bez ozleda.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobil "opel meriva", koji se kretao iz pravca Samarinovca i autobus koji je dolazio iz pravca Miloševa.Od siline udarca automobil u kojem su bila petorica muškaraca se prevrnuo na bok. 

foto: S.M.Jovanović

 

Na lice mesta odmah su došle nadležne policijske  ekipe, kao i Služba Hitne pomoći, a po pozivu i negotinski vatrogasci-spasioci koji su ih izvukli uz upotrebu hidrauličnog razvalnog alata iz smrskanog automobila.

Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći negotinskog Zdravstvenog centra. Jedan muškarac je sa višestrukim prelomima rebara hitno transportovan u niški Klinički centar, dvojica su još na dijagnostici, a jedan je hospitalizovan na Odeljenju hirurgije negotinske bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!