NOGE VEZANE TRAKOM, OKO GLAVE TEGOVI: Telo bivše učesnice "Parova" Voljenke Ilić pronašla rođaka - ostavila oproštajno pismo

Novosti online

15. 07. 2023. u 12:14

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici. Ona je živela u provinciji Puerto Plata.

НОГЕ ВЕЗАНЕ ТРАКОМ, ОКО ГЛАВЕ ТЕГОВИ: Тело бивше учеснице Парова Вољенке Илић пронашла рођака - оставила опроштајно писмо

Foto: Printskrin

Njeno telo je, navode, otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem. Ova tragedija desila se u četvrtak popodne u vili K184 u naselju Perla Marina.

Kako se navodi, još jedna državljanka Srbije, čije ime nije poznato, došla je u Voljenkinu kuću na zahtev rođaka, koji nekoliko dana nisu mogli da je kontaktiraju. Upravo ona je i otkrila telo.

"Dominikan tudej" piše da je na imanju pronađeno pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala da ne želi da nastavi da živi.

Policija i Ministarstvo za javnost sprovode detaljnu istragu kako bi utvrdili da li je u pitanju samoubistvo ili zločin.

Inače, telo Voljenke Ilić prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gde će biti urađena obdukcija.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!