FILIP BRANIO MLAĐEG BRATA, PA STRADAO: Napadači imali fantomke i kapuljače - Novi detalji ubistva mladića iz Subotice

J. L.

17. 10. 2023. u 09:55

JOŠ uvek se utvrđuju okolnosti zbog kojih je ubijen Filip Zeljković (21) iz Subotice, a prema nezvaničnim saznanjima, on je pre kobnog hica branio mlađeg brata od grupe mladića.

ФИЛИП БРАНИО МЛАЂЕГ БРАТА, ПА СТРАДАО: Нападачи имали фантомке и капуљаче - Нови детаљи убиства младића из Суботице

foto privatna arhiva

Naime, braća su bili na nekoj žurci i svratili su na benznsku pumpu po energetsko piće. 

Tamo su zatekli grupu momaka koja je počela da dobacuje i psuje Filipovog mlađeg brata. On se umešao i tu je došlo do koškanja, potom i do tuče.

- Kada su seli u kola i krenuli, Filip je shvatio da nema telefon i hteo da se vrati. Uzalud mu je brat govorio da to ne čini, da će doći sutra ili će otići neko po njega. Ipak su okrenuli auto, vratili se, a na semaforu ih sustižu muškarci i počinju da rešetaju iz kola - saznajemo od izvora bliskog istrazi. - Brat se sagnuo ali Filip, koji je bio za volanom, nije uspeo da izbegne smrtonosne hice. Napadači su imali i fantomke ili kapuljače.

Subotička policija i Više javno tužilaštvo intenzivno rade na raspetljavanju ovog zločina koji je potresao celu Suboticu.

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)