OVO JE SRBIN UBIJEN U BRAZILU: Tražili ga zbog ubistva u Crnoj Gori - Kamere snimile likvidaciju sa šest hitaca (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 01. 2024. u 13:11

DARKO Geisler iz Pančeva, koji je, kako se sumnja, 5. januara ubijen u naselju Embare u Santosu u Brazilu, nekada se prezivao Nedeljković i sumnjiči se da je ubio Andriju Mrdaka 25. decembra 2014. ispred ulaza u zatvor Spuž.

ОВО ЈЕ СРБИН УБИЈЕН У БРАЗИЛУ: Тражили га због убиства у Црној Гори - Камере снимиле ликвидацију са шест хитаца (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Crnogorska policija identifikovala ga je tada na osnovu DNK tragova pronađenih na mestu zločina i od tada se tragalo za njim. Navodno, važio je za bezbednosno interesantnu osobu blisku "škaljarskom klanu".

- Sumnjalo se da je odmah posle likvidacije Mrdaka, koji je bio najbolji prijatelj vođe "barskog klana" Armina Muše Osmanagića, pobegao u jednu zapadnoevropsku zemlju. Uspešno se skrivao punu deceniju - podseća izvor.

Inače, Mrdak je ubijen kada je došao u posetu bratu koji je bio u zatvoru, i kao i Geisler, u trenutku likvidacije bio je u društvu supruge.

Podsetimo, muškarac koji je ubijen u Brazilu 5. januara kod sebe je imao slovenačka dokumenta na ime Dejan Kovač (43).

Snimak možete pogledati KLIKOM OVDE.

Sigurnosne kamere snimile su Pančevca kako ispred kapije zgrade u kojoj je živeo sa suprugom i četvorogodišnjim sinom silazi sa bicikla, na kom je i njegovo dete, i pokušava da otvori vrata. Ubica, koji ga je najverovatnije čekao, tada istrčava iz belog automobila, dotrčava do Darka Geislera i u njega ispaljuje šest hitaca.

Foto: Printscreen

- U trenutku kada je ubica pucao u njega, dete je palo sa bicikla, a sve se dogodilo i naočigled supruge. Policija je na mestu zločina pronašla tri čaure - prenose brazilski mediji.

Inače, kako su naveli, ubica je na rukama imao rukavice i masku na licu, kako ne bi ostavio tragove.

- Čim je žrtva pala na zemlju, ubica je počeo da beži. Policija vodi istragu, ali supruga ubijenog još uvek nije saslušana jer je u stanju šoka - objavili su mediji.

Komšije su ispričale da su ubijeni i njegova supruga vodili miran život, i da je on navodno radio kao stolar.

- Dolazio je povremeno u pekaru, ali najviše što je na portugalskom rekao je "hvala" i "dobar dan" - ispričala je radnica u obližnjoj pekari.

(Kurir)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima