OTAC UBIJENOG MLADIĆA ZA "NOVOSTI": "Dok je ležao krvav drug ga je bodrio" - Ivan pronađen 500 metara od stana (FOTO/VIDEO)

G.N.

14. 01. 2021. u 12:29

NOĆAS oko četiri sata otac je dovezao svog sina Ivana T. (22) u Urgentni centar, koji je uboden nožem u srce.

ОТАЦ УБИЈЕНОГ МЛАДИЋА ЗА НОВОСТИ: Док је лежао крвав друг га је бодрио - Иван пронађен 500 метара од стана (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Njegovo telo pronađeno je u ulici dr Ivana Ribara. On je tada davao znake života, a privatnim automobilom je prevezen u Urgentni centar. Pola sata kasnije je konstatovana smrt.

Ivanov otac duboko je potresen nesrećom koja ih je zadesila:

- Ivan se bio vratio kući, potom dobio telefonski poziv i izašao ponovo. Ne znam šta se desilo. Izašao sam da ga tražim, zatekao sam druga sa sinom, bodrio da je da izdrži - rekao je on za "Novosti".

Nakon ovoga, Ivana su uneli u auto i odvezli u Urgentni centar.

Podsetimo, komšije tvrde da nisu čuli ništa. Policija je jutros dolazila u zgradu na broju 168 da preuzme snimke sa kamera, a krvavi tragovi pronađeni su između dve zgrade broja 168 i 170.

Staranari iz zgrade sa brojem 170 navode da uopšte nisu čuli da se u njihovoj zgradi održava neka žurka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!