JOŠ UVEK BUKTI POŽAR U NOVOM SADU: Gašenje bi moglo da traje do jutra, vatrogasci se lavovski bore (FOTO/VIDEO)

Lj. P.

12. 02. 2021. u 21:40

U PARTIZANSKOJ ulici u Novom Sadu, iza nekadašnje diskoteke “Kontrast”, danas nešto posle 18 sati je izbio veliki požar, u čijem je gašenju učestvovao veliko broj vatrogasaca.

ЈОШ УВЕК БУКТИ ПОЖАР У НОВОМ САДУ: Гашење би могло да траје до јутра, ватрогасци се лавовски боре (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Lj. P.

Na terenu su bile i ekipe Službe hitne pomoći, a prema rečima dr Zorana Krulja, portparola Službe hitne pomoći, srećom, niko nije povređen.

Vatra je, kako saznajemo izbila na broju 51 u Partizanskoj ulici, i prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama, pored pomoćnih prostorija kuće, vatra je zahvatila i plac u pomenutoj ulici na broju 53 koji pripada JP “Poslovni prostor” a koji je izdat trima firmama. Plamen i gust dim su se mogli videti i u udaljenijim delovima grada, a po nekim procenama, gašenje bi moglo da traje do jutra.

Zbog velikog požara čitav ovaj kraj je bio blokiran, kako bi se omogućio nesmetan prolaz mnogobrojim vatrogasnim ekipama koje učestvuju u njegovom gašenju. Podsećamo, da je 2012. dodine u desetak metara udaljenoj diskoteci “Kontrast”, od mesta gde je izbio požar, nastradalo šestoto mladih ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!