POLICIJA ZNA KO JE UBIO SARU: Intenzivna potraga za ezgekutorom iz Vranja, motiv još nepoznat

J.S.

21. 02. 2021. u 08:56

UBICA Sare A. (27) iz Vranja i dalje je na slobodi. Jutros je "Novostima" potvrđeno u Policijskoj upravi da se za njim i dalje intezivno traga.

ПОЛИЦИЈА ЗНА КО ЈЕ УБИО САРУ: Интензивна потрага за езгекутором из Врања, мотив још непознат

Foto: J.S.

Policija nema dilemu o kome je reč, ali njegovu fotografiju i ime i prezime još uvek ne objavljuje što kod Vranjanaca koji znaju da je reč o višestrukom povratniku koji je nedavno završio izdržavanje kazne prilično izaziva uznemirenost.


Noćas su se društvenim mrežama širile lažne informacije o navodnom hapšenju, pa čak i samoubistvu ali istražni organi demantuju te navode.

Foto: Privatna arhiva

 


Ono što je do sada pokazala rekonstrukcija događaja, devojka je sedela sa dvojicom muškaraca u kafeu bezinske pumpe. Gledali su nešto na mobilnom telefonu. Onda je ubica ustao sklonio se unazad i ispalio više hitaca u devojku.


Motiv se za sada ne može naslutiti, ali je Sara po svemu sudeći poznavala ubicu.

Foto: J.S.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!