FILM "KOLIBRI" U BIOSKOPIMA OD 17. AVGUSTA 

Promo

11. 08. 2023. u 15:08

U BIOSKOPE Cine grand, Cineplexx, mts Dvorana, Vilin grad i druge stiže film KOLIBRI sa nagrađivanim Pjerfrančeskom Favinijem i Berenis Bežo u glavnim ulogama, a kao glumac našao se i poznati reditelj Nani Moreti, čiji je ostvarenje "Sunce budućnosti" premijerno prikazano na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

ФИЛМ КОЛИБРИ У БИОСКОПИМА ОД 17. АВГУСТА 

Foto: Promo

U četvrtak, 17. avgusta u bioskopim će se naći film "Kolibri" (The Hummingbird) sa Pjerfrančeskom Favinijem i Berenis Bežo u glavnim ulogama.

Nastao prema adaptaciji romana popularnog italijanskog pisca Sandra Veronesija "Kolibri" vodi gledaoca "napred i nazad" kroz vreme i život jednog muškarca dok se on čvrsto bori sa životnim preprekama, ljubavnim i porodičnim dramama.

Oftalmolog Marko Karera koga tumači nagrađivani glumac Pjerfrančesko Favini je kolibri, čovek koji je spreman da ostane isti dok se svet menja. Poput sićušnog stvorenja po kome je i dobio nadimak sposobna je da sačuvaju svoju energiju i ostane tamo gde je i kada je i neprikladno.

Oslanjajući se na snažna Karerova sećanja priča se kreće od 1970. do skorašnje budućnosti beležići njegove raznovrsne odnose. U priči su njegovi posvećeni, ali u ljubavi nesrećni roditelji, njegov brat i sestra, kao i Karerova platonska ljubav pored mora, zagonetna Luiz koju tumači Berenis Bežo, glumica poznata po mnogim naslovima, a za film "Umetnik" (The Artist) nominovana je za nagradu Oskar.

Pored nagrađivanih glumaca, zanimljivo je da je jedna od glavnih uloga pripala i istaknutom reditelju Naniju Moretiju koji tumači lik psihologa sa kojim se glavni lik savetuje. Poznat po mnogim filmovima, o reditelju se pisalo i tokom ove godine jer je njegov film "Sunce budućnosti" premijerno prikazn na Kanskom festivalu, gde je nominovan za glavnu nagradu Zlatnu palnu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava