MESEČNI HOROSKOP OD 20. MARTA DO 19. APRILA: Bik razmišlja o tajnoj vezi, Vaga da se čuva vanrednih troškova, a Ribe ljubomornih scena

Astrolog Marina Jungić Milošević

19. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca preko znaka Ovna, od 20. marta do 19. aprila, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 20. МАРТА ДО 19. АПРИЛА: Бик размишља о тајној вези, Вага да се чува ванредних трошкова, а Рибе љубоморних сцена

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Sunce u vašem znaku, posle 20. marta, donosi vam priliv energije i entuzijazma, ali već 22. marta, slabi uticaj vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, koji ulazi u Ribe, što ćete više osetiti posle 30. marta kada će se približiti Saturnu. Posle 1. aprila, Merkur kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka pa izbegavajte potpisivanje ugovora. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, klonite se rasprava sa ženama.

Ljubav Pomračenje Meseca u Vagi, 25. marta, nepovoljno utiče na emotivni život martovskih Ovnova, što će do 29. marta naročito osetiti žene (uzrok - partnerova ljubomora). Venera, koja upravlja vašim odnosom sa partnerom, ulazi u vaš znak 5. aprila, kada preko prijatelja možete da upoznate privlačnu osobu. Pomračenje Sunca u vašem znaku, 8. aprila, donosi vam probleme sa partnerom ili starijim muškarcem u porodici.

Zdravlje Glavobolja. Proverite vid.


 

Foto: Free Images Pixabay

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Prelazak Sunca preko vaše 12. astrološke kuće, do 19. aprila, donosi vam podršku uglednih i uticajnih osoba. Do 29. marta, izbegavajte nepotrebne troškove. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, majskim Bikovima donosi novac preko stranaca, putovanja, obrazovanja. Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg posla i kreativnosti, preko Ovna, posle 1. aprila upozorava na oprez prilikom dogovora i potpisivanja važnih ugovora.

Ljubav Ulazak Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, u Ribe, 22. marta, unosi haos u vaš ljubavni život koji će kulminirati posle 30. marta kada Mars obrazuje konjunkciju sa Saturnom. Tome će doprineti i oslabljen uticaj vašeg vladaoca Venere (podstiče ljubomoru), posle 5. aprila. U vreme pomračenja Meseca u Vagi i pomračenja Sunca u Ovnu, 25. marta i 8. aprila, moguća tajna romansa sa kolegom ili lekarom.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Mada Sunce 20. marta ulazi u astrološko polje planova, oslabljena pozicija Marsa u polju karijere, posle 22. marta, majskim Blizanacima donosi iznenadne promene planova. Napet aspekt Marsa i Saturna, kao i retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, posle 1. aprila, upozorava na oprez u poslovanju sa strancima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, izbegavajte nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita.

Ljubav Pomračenja Meseca u Vagi 25. marta, ženama Blizancima donosi probleme zbog partnerove ljubomore, pa je do kraja marta moguće postepeno zahlađenje odnosa. Zbog pomračenja Sunca u Ovnu, 8. aprila, muškarce Blizance očekuju nesporazumi u komunikaciji sa partnerkom. Venera u polju društvenog života, posle 5. aprila, nagoveštava iznenadni susret sa Ovnom u nekom klubu, na proslavi ili upoznavanje preko interneta.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto: Profimedia

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Prelazak Sunca preko astrološke kuće karijere, posle 20. marta, donosi vam više obaveza na radnom mestu, a ulazak Marsa, simbola akcije u Ribe, 22. marta, pogoduje umetnicima i sportistima. Retrogradni hod Merkura preko Ovna, posle 1. aprila, upozorava da pazite šta kome pričate i potpisujete. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Jarcu i vašem znaku, 2. i 15. aprila, povedite više računa o zakonskim okvirima poslovanja, naročito sa ugovorima.

Ljubav Pomračenja Meseca i Sunca u kućama privatnog života i karijere, 25. marta i 8. aprila, donose probleme (naročito ženama) u odnosu sa partnerom i nadređenima. Do 29. marta, moguć je susret sa starom simpatijom, a u aprilu sa nekim od koga vasdeli veća razlika u godinama. Planeta ljubavi, Venera, 5. aprila ulazi u Ovna, donoseći vam upoznavanje sa šarmantnom osobom preko posla.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Vaš vladalac, Sunce, 20. marta, ulazi u astrološko polje putovanja i obrazovanja, donoseći vam nove kontakte sa strancima. Merkur, koji upravlja vašim poslom i planovima, 1. aprila kreće retrogradnim hodom, upozoravaju vas na oprez sa finansijama i putnom dokumentacijom. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, budite tolerantniji prema saradnicima i pazite šta izjavljujete ali i šta potpisujete.

Ljubav Pomračenja Meseca u trećem, a vašeg vladaoca Sunca u devetom polju, 25. marta i 8. aprila, Lavicama donosi probleme u komunikaciji sa partnerom i sa njegovom rodbinom. Do kraja marta, vam stiže poziv od stare simpatije, a posle 1. aprila zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Posle 5. aprila, ulazak Venere, planete ljubavi, u Ovna nagoveštava romansu s nekim koga ćete upoznati na kraćem putu.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Sunce, koje vlada vašom intuicijom, 20. marta ulazi u astrološku kuću finansija ali i rizika, donoseći vam lepu zaradu preko kontakata sa strancima. Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, 1. aprila kreće retrogradnim hodom preko Ovna donoseći vam probleme sa finansijskom dokumentacijom. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, uspeh očekuje umetnike i sportiste angažovane na velikim društvenim projektima.

Ljubav Početkom perioda, očekuje vas strastveni susret sa Ribama, a posle 22. marta Mars u sedmoj kući donosi rasprave sa voljenom osobom i zahlađenje odnosa s njom. Venerin ulazak u Ovna, 5. aprila, donosi vam strastveni susret s nekim ko nosi uniformu na radu. U vreme pomračenja Meseca i Sunca, u Vagi i Ovnu, 25. marta i 8. aprila, preko poslovnih kontakata možete da upoznate šarmantnu, mlađu osobu.

Zdravlje Pazite se za volanom.


 

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Sunce ulazi u sedmu astrološku kuću, 20. marta, donoseći vam uspeh ako ste preko posla prisutni u javnosti. Zbog retrogradnog hoda Merkura, koji upravlja vašom intuicijom i kontaktima sa strancima, posle 1. aprila, izbegavajte potpisivanje važnih ugovora. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, donosi konflikte sa saradnicima i skandale u javnosti. Vaš i vladalac vaših finansija, Venera, posle 5. aprila, donosi vam vanredne troškove.

Ljubav Pomračenje Meseca, 25. marta, septembarskim Vagama donosi probleme zbog partnerove ljubomore i posesivnosti, a pomračenja Sunca u Ovnu, 8. aprila, promenu planova u vezi sa voljenom osobom. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, posle 22. marta, nagoveštava poznanstvo sa kolegom ili nekim ko radi u zdravstvenoj ustanovi. Krajem marta, susret s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje Oticanje nogu.


 

Foto: Free Images Pixabay

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Sunce u šestom astrološkom polju, posle 20. marta, donosi vam novac preko privatnog biznisa i uslužnih delatnosti. Pozicija vašeg vladaoca Marsa u Ribama, posle 22. marta, pogoduje umetnicima i sportistima. Retrogradni hod Merkura, posle 1. aprila, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 2. i 15. aprila, bićete uspešni ako se bavite pisanjem, intelektualnim delatnostima, turizmom.

Ljubav Naglašeno polje strasti, u prvoj polovini perioda, donosi vam bogat emotivni život, zanimljive susrete i poznanstva. Venera ulazi u Ovna 5. aprila, što nagoveštava romansu sa kolegom ili nekim ko radi u zdravstvenoj ustanovi. Pomračenje Meseca i Sunca, u polju tajni i posla, 25. marta i 8. aprila, najavljuje mogućnost ulaska u turbulentnu vezu sa zauzetom osobom ili nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Problemi sa vidom.


 

Foto: Free Images Pixabay

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Sunce, koje upravlja vašom kreativnošću i talentima, ulazi u Ovna 20. marta, donoseći uspeh i novac umetnicima i sportistima. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, u astrološkim kućama posla i finansija, 2. i 15. aprila, obrazuju dobre aspekte sa vašim vladaocem Jupiterom, što uvećava vaše prihode. Venera, planeta novca, 5. aprila, ulazi u Ovna, pa preko prijatelja i kontakata sa strancima možete da dogovorite nov poslovni aranžman.

Ljubav Mars ulazi u četvrtu astrološku kuću, 22. marta, donoseći vam probleme u domu i porodici. U vreme pomračenja Meseca i Sunca, u Vagi i Ovnu, 25. marta i 8. aprila, u nekom klubu, društvu prijatelja ili na kraćem putu, možete da upoznate atraktivnu osobu. Retrogradni hod Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, posle 1. aprila, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje Osetljiv želudac.


 

Foto: Free Images Pixabay

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Ulazak Sunca u četvrto astrološko polje, 20. marta, pogoduje privatnicima i Jarčevima koji se bave nekretninama, dok Mars u trećem polju, posle 22. marta, odgovara onima koji se bave intelektualnim ili delatnostima koje podrazumevaju česta putovanja. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u vašem i znaku Raka, 2. i 15. aprila, možete da dobijete ponudu za ulazak u partnerski posao ili aranžman sa osobama iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Do kraja marta, moguće zahlađenje odnosa sa partnerom. Retrogradni hod Merkura preko Ovna, posle 1. aprila, donosi vam rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Pozicija Venere, posle 5. aprila, čini vas sklonim ljubomori. U vreme pomračenja Meseca i Sunca, u Vagi i Ovnu, 25. marta i 8. aprila, moguće su rasprave, trzavice i nesuglasice sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Ulazak Sunca i Marsa u Ovna i Ribe, početkom perioda, donosi vam nove kontakte, dogovore i poslove sa strancima iz zemlja nemačkog jezičkog područja. Naglašeno astrološko polje novca, do 5. aprila vam donosi ponude za isplative aranžmane sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije. Sredinom perioda, povedite više računa o ugovorima.

Ljubav Merkur, "zadužen" za vaš ljubavni život, 1. aprila kreće retrogradnim hodom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom. U periodu od 25. marta do 5. aprila, moguć susret sa atraktivnom osobom na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Pomračeno Sunce, vladalac partnerskih odnosa, u Ovnu, 8. aprila, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam poznanstvo sa Strelcem.

Zdravlje Posetite stomatologa.


 

Foto: Free Images Pixabay

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Ulazak Sunca u astrološku kuću posla, 20. marta, donosi vam nove aranžmane. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Jarcu i Raku, 2. i 15. aprila, novac pristiže preko društvenih angažmana i kontakata sa strancima. Venera, planeta novca, ulazi u Ovna 5. aprila, donoseći vam neplanirane troškove. Mars, posle 22. aprila, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Posle 30. marta, moguće je odlaganje nekih poslova.

Ljubav Sa četiri planete u vašem znaku, mnogi će tokom ovog perioda poželeti da se nađu u vašem društvu. Retrogradni hod Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, posle 1. aprila, donosi vam poznanstvo sa pomalo problematičnom osobom, preko interneta. Pomračenja Meseca i Sunca u kućama strasti i ljubavi, 25. marta i 8. aprila, unose tenziju u odnos sa voljenom osobom, kao i ljubomorne scene.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)