GRADAČAC U SUZAMA ČEKA NIZAMINU SAHRANU: "Koliko nam je žao, toliko nas je i sramota što nismo znali"

Novosti online

14. 08. 2023. u 14:51

GRADAČAC je od petka zavijen u crno. Građani nemo hodaju ulicama oplakujući troje žrtava Nermina Sulejmanovića koji je u petak, 11. avgusta, svirepo ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom i Denisa i Ondera Džengiza, koje je poznavao odranije.

ГРАДАЧАЦ У СУЗАМА ЧЕКА НИЗАМИНУ САХРАНУ: Колико нам је жао, толико нас је и срамота што нисмо знали

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Prethodno je ranio Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa detetom skrivala nakon što je Nermina prijavila za nasilje. Iz tetkine kuće, u kojoj je uspela privremeno da pronađe spas, Nermin je Nizamu sa ćerkicom odvukao u jednu vikendicu nadomak grada gde ju je brutalno pretukao a potom, sve prenoseći na Instagramu, upucao.

Nakon ubistva Nizame vratio se u grad gde je pronašao Denisa, kojeg je ubio u njegovom automobilu, a potom je izrešetao njegovog oca i majku, koja je sa teškim povredama prevezena u bolnicu. Usput je ranio i jednog policajca, a onda je pobegao na jednu farmu gde je, kad ga je policija opkolila, sebi oduzeo život.

U gradu gde je živeo i radio u neverici odmahuju glavom. Kažu da ništa nije slutilo na tragediju. Pričaju meštani da je Nermin nekad bio problematičan, ali da poslednjih godina nije pravio probleme.

- Nikom živom nije jasno šta se desilo i šta je puklo u Nerminovoj glavi - kažu šokirani meštani Gradačca.

Svi do jednog kažu da je poslednjih godina bio miran.

- Znamo da je radio u teretani, da je sve to išlo fino i lepo, hvalili su ga ljudi koje je trenirao. Čak ne znamo ni da je on pravio probleme Nizami. Prvi put smo čuli za to tek kad se dogodila ova tragedija - rekao je jedan od meštana koji je molio da ostane anoniman.

Njegov prijatelj je sve vreme odmahivao glavom i sa tugom u glasu rekao reči koje najviše bole.

- Rode dragi, meni nije jasno kako je neko mogao toliko dugo da maltretira i bije ženu, a da se to ne sazna. Koliko nam je žao, toliko nas je i sramota što nismo znali. Opet i da smo znali, ne znam da li bi se iko usudio išta da učini po tom pitanju - rekao je stanovnik Gradačca.

Podsetimo, Nizama Hećimović biće sahranjena danas na lokalnom groblju u Mionici nedaleko od Gradačca.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: "VIDEO SAM AVION, MAHAO PILOTU": Ispovest čoveka kraj čije njive se srušila letelica u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!