JEZIVI DETALJI LIKVIDACIJE FRIZERA IZ VELESA: Panče pretučen i vezan, pa hicem lišen života

Novosti online

06. 12. 2023. u 21:22

U SAOPŠTENjU Osnovnog javnog tužilaštva navodi se da su 22. novembra četvorica osumnjičenih, nakon prethodnog dogovora, kidnapovali Pančea Žežovskog (74) iz njegovog doma u Velesu.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ЛИКВИДАЦИЈЕ ФРИЗЕРА ИЗ ВЕЛЕСА: Панче претучен и везан, па хицем лишен живота

Foto: Društvene mreže

Cilj je bio da ga nateraju da da svoj automobil "sitroen" kako bi njime oteli Vanju Đorčevsku, a zatim su ga ubili kod sela Rudnik i njegovo telo zakopali u jamu.

- Nakon što su ušli u njegovu kuću, fizički su ga napali, vezali i odvezli automobilom kod sela Rudnik, gde su ga lišili života hicem iz vatrenog oružja jednog od osumnjičenih - kažu u tužilaštvu.

Foto: Fejsbuk

Ministar spoljnih poslova Oliver Spasovski potvrdio je da je ubistvo Žežovskog izvršeno van njegove kuće i dodao da će MUP ispitati sve detalje i tragove ukoliko postoji umešanost više osoba u ubistva.

Nestanak Žežovskog MUP-u je prijavila njegova ćerka, dva dana nakon što je kidnapovan. Njegov automobil je kasnije pronađen u selu Brazda. Iz istrage tužilaštva i MUP-a, kao i prema izjavama osumnjičenih, Ljupčo Palevski je identifikovan kao osoba koja je ubila Panča i Vanju.

(Kanal5.com.mk)

BONUS VIDEO: TEŠKO RANIO LjUBAVNICU, UBIO ŽENU, PA SEBE: Snimci sa mesta jezivog zločina u Kruševcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)