DETALJI STRAŠNE NESREĆE KOD SOLINA: Na devojčicu (1) bačena zapaljiva tečnost, lekari se bore za njen život

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

03. 03. 2024. u 19:40

SPLITSKA policija je u nedelju oko 14 sati od KBC Split dobila informaciju o pružanju medicinske pomoći detetu sa opekotinama po telu uzrokovanim zapaljivom tekućinom.

ДЕТАЉИ СТРАШНЕ НЕСРЕЋЕ КОД СОЛИНА: На девојчицу (1) бачена запаљива течност, лекари се боре за њен живот

Foto: Tanjug

-Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnoj zgradi (pušnici) na području Solina, jedno lice je zapaljivom tečnošću u flaši zapalilo vatru, a u jednom trenutku došlo je do zapaljenja, usled čega je lice bacilo zapalio bocu sa zapaljivom tečnošću u dvorište u kojem se nalazilo dete i ima opekotine po telu, izvestili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

Kako Slobodna Dalmacija nezvanično saznaje, teško je povređena devojčica stara 15 meseci. Ona je u splitskoj bolnici na respiratoru, ima veoma teške opekotine po glavi i licu i lekari se bore za njen život.

Tragedija se dogodila na izletištu kod crkve Gospe od zdravlja u Blacama kada se grupa ljudi okupila da proslavi rođendan. Gosti su počeli da spremaju roštilj i pale vatru, a jedan od njih je polio drva benzinom u plastičnoj flaši koka kole. Nakon što je plamen zahvatio flašu, čovek se uspaničio i ne osvrćući se uplašeno bacio flašu od sebe. Nažalost, flaša je najverovatnije pogodila nesrećnu devojčicu koja se igrala i vatra je zahvatila njeno telo. Članovi njene porodice i ostali prisutni odmah su pritrčali devojčici i pokušali da ugase vatru, valjajući je po travi, a Hitna pomoć je vrlo brzo stigla i odvezla je u bolnicu, saznaje Slobodna Dalmacija.

Kako je saopštila policija, u njihovim prostorijama se nalazi lice koje se dovodi u vezu sa događajem i protiv njega je u toku krivična istraga, a na mestu događaja se vrši uviđaj.

(Jutarnji.hr)

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)