RAT Rusije protiv kolektivnog Zapada već se preselio i u kosmos. Stotine satelita u funkciji je modernog visokopreciznog oružja, kao i slanja informacija o kretanju jedinica i zauzetim pozicijama zaraćenih strana.

Komentari (6)

Realno

01.05.2023. 09:08

Hvalite me moja usta dok vas nisam razgulio vučićevi mediji u Srbiji uporno lažu o sposobnostima ruske vojske a dobro vidimo što rusi imaju i kako napreduju u Ukrajini jedina supersila u svijetu su SAD a ostali nisu im ni do koljena a vi lažite sami sebe

Ljubica

01.05.2023. 13:44

@ Realno Sva sreća pa vaši i zapadni mediji uopšte ne lažu.Vaši mediji su pisali nakon tri nedelje da će Rusi ostati bez municije. Niko ovde nije rekao da SAD nisu vojno najjače, ali nisu se ni oni proslavili nigde gde su bili.

Srb

01.05.2023. 19:47

SAD jesu jedina supersila na svetu, ali samo ako ratuju protiv Libije, Sirije, Srbije, Iraka...i to pod uslovom da im se pridruži ceo kolektivni Zapad, a da napadnute zemlje nemaju ni jednog saveznika. Vijetnam, Severna Koreja, Avganistan i Iran su već preveliki zalogaj za SAD. Ajde nek krenu na Rusiju ili Kinu.

Dejan

02.05.2023. 10:06

Baš se vidi u Ukrajini kakva je Rusija sila. Pa jedna Turska bi samlela Rusiju kad bi došlo do rata između njih. Za 15 dana bi došli do Moskve