"SAMO JA MOGU DA SPREČIM TREĆI SVETSKI RAT" Tramp obećava i upozorava - "Veoma smo blizu..."

Марија Стевановић
Marija Stevanović

23. 02. 2024. u 08:02

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp rekao je da će uspeti da reši sukob oko Ukrajine za kratko vreme ako pobedi na izborima, prenose RIA novosti.

САМО ЈА МОГУ ДА СПРЕЧИМ ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ Трамп обећава и упозорава - Веома смо близу...

Foto: Profimedia

- Vratićemo mir silom pre nego što preuzmem dužnost. Ubrzo nakon što pobedimo na izborima, postići ću rešenje između Rusije i Ukrajine - rekao je Tramp na hrišćanskoj konferenciji u Tenesiju.

Događaj je emitovan na američkim kablovskim mrežama.

Kako je Tramp rekao, samo on može da spreči izbijanje trećeg svetskog rata. 

- Veoma smo blizu trećeg svetskog rata - rekao je on.

Ranije je Vladimir Zelenski u intervjuu za "Foks njuz" izrazio sumnju da će Tramp, ako pobedi u borbi za mesto američkog lidera, moći da reši sukob oko Ukrajine.

BONUS VIDEO:

U iščekivanju Asanža

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)