KARLSON ŠOKIRAO: Ukrajina možda stoji iza smrti Navaljnog - "Ubili su Duginu, moguće je..."

Марија Стевановић
Marija Stevanović

28. 02. 2024. u 08:27

UKRAJINA možda stoji iza smrti Alekseja Navaljnog, priznao je američki novinar Taker Karlson na Jutjub kanalu blogera Leksa Fridmana.

КАРЛСОН ШОКИРАО: Украјина можда стоји иза смрти Наваљног - Убили су Дугину, могуће је...

Foto: Profimedia

Voditelj podkasta je rekao da bi Ukrajinci mogli da stoje iza smrti Navaljnog, jer bi im to moglo koristiti u sukobu sa Rusijom, pišu RIA novosti. 

- Ubili su (Aleksandra) Duginu ćerku... Da, moguće je - primetio je Karlson.

Podsetimo, Darija Dugina je poginula uveče 20. avgusta 2022. u eksploziji automobila na Možajskom auto-putu u Odincovskom okrugu u Moskovskoj oblasti. FSB je naveo da iza ubistva stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je ukrajinska državljanka Natalija Vovk.

Prema odeljenju Jamala Federalne kazneno-popravne službe, Navaljni se 16. februara nakon šetnje osećao loše, izgubio je svest i preminuo. Prema preliminarnim podacima izvora RT, osuđeni je dobio krvni ugrušak, a tačni uzroci smrti se utvrđuju. Organizovana je istraga, a biće utvrđene sve okolnosti smrti Navaljnog.

Kako je za RIA Novosti rečeno u Gradskoj bolnici Labitnang, Hitna pomoć je više od pola sata uzalud pokušavala da reanimira Navaljnog, a put od stanice do pacijenta je timu trajao oko devet minuta. O incidentu je pokrenuta predistražna istraga.

BONUS VIDEO: 

ŠTA DA URADITE KADA PODSTANAR PROMENI BRAVU: Advokat Ljiljana Popadić otkriva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!