AMERIČKI predsednik Donald Tramp najavio je da će se njegov pravni tim umešati u tužbu koju je Teksas podneo protiv Džordžije, Mičigena, Pensilvanije i Viskonsina, osporavajući izborne procedure.

Komentari (2)

BORI SE DONALDE CEO SVET ZNA DA SU TE POKRALI

09.12.2020. 17:00

NE DOZVOLI NACISTIMA DA TE TAKO JEFTINO SRUSE. Nacisti EU i SAD-a upregli su 95% medija samo da te sruse, i da dovodu svoga poltrona na vlast, kako bi nastavili da pljackaju svet, tamo gde su pre cetiri godine stali, stali su zahvaljujuci pobedi nad onom starom kuckom, koja je cele cetiri godine provela i trazila istomisljenike (naciste) i njihovu finansijsku pomoc, s ciljem da se ponovo vrati na svetsku scenu. IZBORI SU POKRADENI, PROGLASI RATNO STANJE na to imas pravo po americkom ustavu.

lakic stanko

09.12.2020. 17:34

@BORI SE DONALDE CEO SVET ZNA DA SU TE POKRALI - vostani serbije, morace da ustane vecina sveta i pruzi podrsku trampu. u vecini zemalja na vlasti su globalisti, satanisti, komunisti, razvratnici i fasisti, protivno volji sopstvenih naroda, uklucujuci i srbiju. mogu koliko hoce i sta hoce, ali nece moci dokle hoce. nema stajanja!!!