NAJVAŽNIJI SLUČAJ U ISTORIJI: Tramp najavio preokret koji će uništiti Bajdena!

Novosti online

11. 12. 2020. u 22:30

AMERIČKI predsednik Donald Tramp najavio je da će se „najvažniji slučaj u istoriji“ odigrati pred Vrhovnim sudom SAD.

НАЈВАЖНИЈИ СЛУЧАЈ У ИСТОРИЈИ: Трамп најавио преокрет који ће уништити Бајдена!

Foto: EPA

On je to napisao na svom Tviter profilu, aludirajući na tužbe podnete u vezi sa američkim predsedničkim izborima.

- Ako Vrhovni sud pokaže mudrost i hrabrost, američki narod će pobediti u verovatno najvažnijem slučaju u istoriji i naš izborni proces ponovo će biti poštovan - napisao je Tramp.

​Država Teksas pokrenula je spor kojim se traži blokada zasedanja elektora iz četiri „kolebljive“ države, Mičigena, Džordžije, Pensilvanije i Viskonsina. To su države za koje Tramp tvrdi da je u njima bilo izbornih nepravilnosti, te da su nepravilno proglasile pobedu Džoa Bajdena.

Teksas u tužbi, koju je podržalo 18 drugih saveznih država, tvrdi da su četiri sporne države uzurpirale autoritet koji Ustav daje zakonodavcima i promenile izborna pravila čineći ih otvorenim za prevare.

Sa druge strane, u odbranu četiri tužene države stale su 22 druge federalne američke države, zatraživši od Vrhovnog suda SAD da odbaci tužbu.

Džordžija, Pensilvanija, Viskonsin i Mičigen odgovorile su na tužbu Teksasa u predviđenom roku.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!