VEĆ nekoliko nedelja određeni aktivisti, uzbunjivači i političari pokrenuli su kampanju nastojeći da ubede predsednika SAD Donalda Trampa da da pomilovanje osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu, a sada se toj kampanji pridružio i voditelj Foks njuza Taker Karlson.

Mama

18.12.2020. 20:04

Samo demokrate smeju da lazu i muckaju i to je u rede a svi ostali ne smeju ni da pisnu!Dokle tako?Ali ako to trpe Amerikanci ne mora ceo svet!Asanz je izneo istinu a to je nedopustivo za demokrate.Uzas!

Milanka

19.12.2020. 02:11

Naravno da treba TRAMP pomilovati obojicu hrabrih i poštenih ljudi. TRAMP je veliki i jak ČOVIJEK. Kamo sreće, da ima više ovakvih ljudi. Bori se protiv zlih i opakih ljudi, koji žele zlo čitavome čovječanstvu. Prvo neka ubiju svoju obitelj. Jer nisu vrijedni, da koračaju ovom Zemljom.

prellee

19.01.2021. 19:17

Na šta spade US demokratija. US i njeno stanovništvo nije zadovoljno provedenim izborima, pa vojska mora narod ubjediti oružjem da je sve okej. Najbolje bi bilo da su ponovili izbore u 4. sporne države i da se narod umiri. Najgore što "demokrate" nisu za to zainteresovani i smatraju da su im bitniji kratkoročni interesi od dugoročne stabilnosti.