VASKRS U UGLJEVIKU: Neka nas Vaskrs i Vaskršnji blagi dani podstaknu na sabornost

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

16. 04. 2023. u 08:04

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić čestita sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, svim pravoslavnim vernicima Ugljevika i Republike Srpske, sugrađanima u dijaspori najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs uz želju da praznične dane proslave u ljubavi i miru, deleći radost sa porodicom i najbližima.

ВАСКРС У УГЉЕВИКУ: Нека нас Васкрс и Васкршњи благи дани подстакну на саборност

foto v mitrić

- Neka nas Vaskrs i Vaskršnji blagi dani podstaknu na sabornost, ljubav među ljudima dobre volje i neka nam donesu radost u sve domove i svakoj porodici, da nastavimo stazama useha i razvoja našeg zavičaja, roda i Republike Srpske-poručio je Perić u čestitki.

Perić je podsetio da je lokalna uprava zajedno sa svim Ugljevičanima u posllednje dve decenije ostvarila imponzantne rezultate u razvoju kraja, svake kuće, porodice i domaćinstva te najavio nastavak borbe za dalji ekonomski razvoj pod Majevicom.

- Naši ljudi, njihov rad i život, podrška njima, iz sve snage, naša je dužnost, obaveza ali i čast. Ovaj divan, častan i vrijedan narod to zaslužuje. To zaslužuju naši dobri preci a posebno naša mlada pokoljenja-navodi se u Perićevoj čestitiki uz tradicionalan pozdrav Hristos Vaskrse.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!