RADOVI POD MAJEVICOM NE STAJU: U ugljevičkom kraju nastavljaju sa asfaltiranjem puteva

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

17. 08. 2023. u 11:29

U UGLjEVIČKOM kraju danas je asflatirana deonica puta od Ugljevičke Obriježi prema Ugljevik Selu.

РАДОВИ ПОД МАЈЕВИЦОМ НЕ СТАЈУ: У угљевичком крају настављају са асфалтирањем путева

foto V.Mitrić

Radovi su izvedeni na delu dužine jednog kilometra, iznose 160.000 KM, a finansiraju ih  Rudnik i Termoelektra „Ugljevik“ sa 70 odsto učešća i opština Ugljevik  sa 30 odsto ukupne vrednosti.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posetio je radove sa  predsednikom Skupštine opštine Ugljevik Zoranom Lazićem, odbornikom u SO Ugljevik Radivojem Spasojevićem, šefom kabineta načalnika Miloradom Jovičićem i šefom opštinskog Odseka za javne nabavke, investicije i nadzor Miroslavom Mirkovićem.

Perić je rekao da se ukazala potreba da se reši ovaj drum radi izmeštanja regionalnog puta R 459, koji je prolazio kroz prostor koji obuhvata polje Rudnika „Ugljevik“.

- Ova deonica puta je veoma značajna za meštane Ugljevik Sela, Starog Ugljevika, Mezgraje a povezuje ih sa magistralnim putem Bijeljina-Ugljevik-Tuzla - rekao je Perić. - Na ovom delu ugljevičke opštine u prethodnom periodu radovi su bili otežani zbog padavina koje su oštetile i radove i putnu komunikaciju. U narednom periodu biće u potpunosti asfaltiran put koji vodi prema Mesnoj zajednici Mezgraja i Starom Ugljeviku, a to ćemo raditi i u drugim mesnim zajednicama širom opštine Ugljevik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori