DIREKTORU BIA I OSNIVAČU POKRETA SOCIJALISTA ALEKSANDRU VULINU: Dodeljeno najveće priznanje grada Istočno Sarajevo - Grb grada

Novosti online

16. 09. 2023. u 20:44

SKUPŠTINA grada Istočno Sarajevo dodelila je direktoru Bezbednosno-informativne agencije Republike Srbije Aleksandru Vulinu Grb grada, najveće priznanje koje ovaj grad dodeljuje.

ДИРЕКТОРУ БИА И ОСНИВАЧУ ПОКРЕТА СОЦИЈАЛИСТА АЛЕКСАНДРУ ВУЛИНУ: Додељено највеће признање града Источно Сарајево - Грб града

Foto Novosti

Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo i iz redova vlasti i iz redova opozicije jednoglasno su doneli odluku da se direktoru BIA Aleksandru Vulinu dodeli najveće priznanje koje grad Istočno Sarajevo dodeljuje.

Direktoru BIA i osnivaču Pokreta socijalista Grb grada je dodeljen kao simbol zahvalnosti za nesebičnu podršku i pomoć Istočnom Sarajevu i svim Srbima koji u njemu žive.

Aleksandru Vulinu je večeras, na svečanoj akademiji, uoči obeležavanja Dana i krsne slave Istočno Sarajevo- Svetog Petra Dabrobosanskog uručena nagrada, a

nagradu je u ime direktora BIA i osnivača Pokreta socijalista Aleksandra Vulina primio njegov šef kabineta Mile Radivojević.

Foto Novosti

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić istakao je da se ovaj grad razvija u oblasti kulture, umetnosti i sporta, ali i u urbanističkom i privrednom smislu, te da razvoj Istočnog Sarajeva ne bi bio moguć bez pomoći Srbije i ljudi poput Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina.

BONUS VIDEO - RUSIJA: Visokoprecizna snajperska puška Astarta predstavljena na forumu Armija-2023

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave