UHAPŠEN MUŠKARAC U PRNJAVORU U dvorištu porodične kuće pucao iz automatske puške, oduzet mu arsenal oružja

N. Đ.

03. 11. 2020. u 15:27

PRNjAVORSKA policija u noći između ponedeljka i utorka uhapsila je V.J. koji se u ovom gradu, uznemirivši sugrađane, oglasio rafalom iz automatske puške.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ У ПРЊАВОРУ У дворишту породичне куће пуцао из аутоматске пушке, одузет му арсенал оружја

Foto: Arhiva VN

Prema zvaničnim informacijama, srećom niko nije povređen.


Iz policije su danas saopštili da su V.J. lišili slobode noćas u 01.30, ubrzo nakon što su dobili prijavu da je u dvorištu porodične kuće, iz automatske puške ispalio pet hitaca u vazduh.

-Izvršeno je alkotestiranje lica V.J. kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 1,48g/kg. Od V.J. je oduzeta automatska puška, automatski pištolj i određena količina municije-sapšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Meštani prnjavorskog naselja kod Gložića i Ukrajinske crkve, gde se incident i odigrao, ispričali su da ih je, u gluvo doba noći, veoma uznemirila puščana paljba, probudivši ih iz dubokog sna a neke zabrinula prikovane uz TV-ekrane, dok su pratili izveštaje o baš te noći terosističkom napadu u Beču.

U toku je kriminalistička obrada V. J. i rad na dokumentovanju krivičnog dela „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija“, saopštili su iz banjalučke PU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024