GOREO "PASAT" U DVORIŠTU: Nova paljevina automobila u Trebinju uznemirila javnost

D. CURAĆ

16. 01. 2021. u 07:30

U TREBINjSKOM naselju Gorica, u dvorištu porodične kuće, u novogodišnjoj noći, po julijanskom kalendaru, zapaljeno je još jedno vozilo. Kako su naveli u Vatrogasnoj jedinici, dojavu o požaru dobili su u četiri časa i 15 minuta, a automobil je u potpunosti izgoreo.

ГОРЕО ПАСАТ У ДВОРИШТУ: Нова паљевина аутомобила у Требињу узнемирила јавност

Foto D. Curac

Zasada nepoznati počinioci zapalili su automobil "pasat" u vlasništvu Trebinjca Zorana Vujovića, parkiran u dvorištu porodične kuće. Vozilo je u potpunosti izgorelo, iako su vatrogasci odmah po dojavi izašli na lice mesta i ugasili vatru koja je pretila da se proširi na kuću.

VATRA PRETILA KUĆI

PRAVA je sreća što u poslednjoj paljevini automobila u naselju Gorica nije izgorela i porodična kuća Vujovića. Plamen vatre je bio toliko veliki da se oštećenja primetna na fasadi kuće, a oštećena su i garažna vrata. Najveći problem je što je požar pretio da zahvati i pelet koji je bio u objektu.

Inače, tokom prošle godine u Trebinju je gorelo pet automobila, ove godine dva, a sumnja se da su svi požari namerno izazvani. Sedam nerešenih paljevina uznemiralo je javnost u Trebinju zbog čega je održana vanredna sednica Foruma za bezbednost.

`

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024