UPLAŠENA SAM, POVREĐENA I LJUTA NA PRAVDU: Pljačkaši potpisali nagodbu sa Tužilaštvom u Bijeljini, penzionerka ostala bez para i zlata!

V. MITRIĆ

22. 02. 2021. u 21:07

PO sporazumu o priznanju krivice, potpisanom u OJT Bijeljina, Tužilaštvo je saglasno da Okružni sud u tom gradu optuženom Živanu Glišiću izrekne kaznu zatvora u trajanju od četiri godine, a njegovom saučesniku Dušku Velimiroviću tri godine i deset meseci robije.

УПЛАШЕНА САМ, ПОВРЕЂЕНА И ЉУТА НА ПРАВДУ: Пљачкаши потписали нагодбу са Тужилаштвом у Бијељини, пензионерка остала без пара и злата!

Foto: B. Milošević

Oni su optuženi za razbojništva u Bijeljini, učinjena na Bogojavljenje ove godine, 19 januara, u okolini Bijeljine, kada su, pored ostalog, upali u kuću Raje Tomić u Brocu, koju su zavezali i odneli iz njenog doma 40 hiljada evra i nakita u vrednosti od 15 hiljada evra.

Sporazum su potpisali, pored tužioca Nebojše Jovanovića, optuženi i njihovi branioci. Optuženima je, kako se navodi, jasno da se, na ovaj način, odriču prava na suđenje i na žalbu posle odluke Okružnog suda u Bijeljini, koja će biti konačna.

Radinka Raja Tomić u svom dopisu, navodeći o čemu se radilo, da je ostala bez kompletne ušteđevine zarađene poštenim radom u Nemačkoj, kaže da je, posle sporazuma za koji je saznala, „uplašena, povređena i i ljuta na pravdu“.

- Javno izjavljujem da će sav moj novac i zlato koje mi vrati policija donirati Republičkom udruženju za lečenje obolele dece od raka - navela je Tomićeva u pisanoj izjavi koji potpisuju ona i njen advokat Dušan Tomić.

Navodi se i da je pljačkaše do Dazdareva odvezao i posle pljačke ih vratio u svoj stan Miodrag Zekić iz Bijeljine. On ih je, kako se navodi, odvezao u Loznicu na autobusku stanicu, odakle su pobegli za Beograd.

Zekić je 6. februara posvedočio policiji da je „torbu sa parama izbacio ispred svoje zgrade“ od kada joj se gubi svaki trag.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna