PREVIŠE JE SEBE DAO SVIMA: Nikola Rokvić se oprostio od Mirka Rašića

Novosti onlajn

24. 05. 2023. u 19:40

CEO region je potresla vest o poznatom jutjuberu Mirku Rašiću koji je izvršio samoubistvo.

ПРЕВИШЕ ЈЕ СЕБЕ ДАО СВИМА: Никола Роквић се опростио од Мирка Рашића

Foto: Printskrin Jutjub/Z.Knežević

Pevač Nikola Rokvić je na svom Instagram storiju podelio emotivan tekst od poznate veroučiteljke Andree Kereš koja svojim statusima govori o religiji i veri. Ona je duboko dirnula javnost svojim tekstom o jutjuberu Mirku Rašiću:

Foto: Printskrin/Instagram/nikolarokvic

-Retki su ljudi sa kojima klikneš na prvu. Pre 15 godina sam dobila prijatelja…ne mogu da verujem da ovo pišem…Mirko je lik sa kojim moraš da klikneš na prvu jer ti ne da drugi izbor. Optimizam, širok osmeh, neverovatna energija koju nije štedeo…možda je u tome i bio problem.

Previše sebe je dao svima.

Mirko veruje u Boga, Mirko voli Boga i ne pišem u prošlom vremenu zato što je Mirko i dalje živ. Ne samo u našim srcima, mislima i osmesima koje nam je uvek stavljao na lice nego i u drugoj dimenziji koja je vrlo istinita i realna, a koju naše ljudske oči ne vide. Niko od nas nije video dušu, ali svi znamo da ona postoji.

Mirko je jedan od onih čiju dušu možeš da osetiš, čim uđe u prostoriju…bez da išta kaže, dovoljan je samo osmeh.

A kada priča onda osmehom i dobrotom zarazi sve druge.

Bog sve to zna, i Bog sve to uzima u obzir, i Bog zna da je ovo bio trenutak slabosti, ali zbog tog trenutka Mirku je sada potrebna molitva.

Molim vas da, kad god ste u prilici, pominjete ovu najdivniju osobu u svojim molitvama.

Ja ću to neumorno činiti sa nadom u Božiju milost i sa verom da ćemo se jednog dana sresti, ponovo uz osmeh, tamo gde nema bola i tuge i gde smo svi jedno u Hristu.- napisala je Andrea na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!