"IZBEGAO SAM POLJUBAC I ZAMALO DOBIO ČIZMU U GLAVU" Sloba Radanović progovorio o neprijatnostima sa nastupa, pa pomenuo bivšu ženu

Novosti onlajn

29. 07. 2023. u 20:06

FOLK pevač Sloba Radanović celo leto će provesti radno na Crnogorskom primorju, a sada je rešio i da otkrije šta mu se sve dešavalo na nastupima.

ИЗБЕГАО САМ ПОЉУБАЦ И ЗАМАЛО ДОБИО ЧИЗМУ У ГЛАВУ Слоба Радановић проговорио о непријатностима са наступа, па поменуо бившу жену

Foto: Printskrin Instagram/slobaradanovic

- Nemam slobodnih termina baš sam bukiran. Svaki dan nastupam, ali stignem i da se okupam i da odem u teretanu. Redovno treniram, ne radim to samo zbog izgleda već zato što mi prija.

Jedan od najtraženijih pevača istakao je da je na nastupu doživeo da ga devojka pogodi čizmom.

-- Nije bilo flaša ili čaša, ali u Kotoru su me gađali čizmom. Devojka je htela da me poljubi u usta na nastupu, a ja sam se izmakao. Ona je izula svoju čizmu i gađala me.

Foto: Printskrin Instagram/slobaradanovic

Sloba se dotakao i svojih kolega koji pune klubove po Crnogorskom primorju, a onda i bivše supruge Kije Kockar.

- Super su mi pesme mojih koleginica. Drago mi je kada vidim da su im nastupi krcati, meni je srce puno. Daju sve od sebe, ne pevaju na plejbek, ne skidaju se... Danas mi je drug pokazivao neke snimke gde se kolege polivaju na bini, zgranuo sam se - kaže pevač i priznaje da se kaje što je varao bivšu suprugu:

Foto: Printskrin/Instagram

- Oni se uvek dodaknu toga da ja morališem, a prevario sam ženu. Pa dobro, nije to baš tako kako oni predstavljaju. Uvek gledaju da nekako njihov greh izgleda manje u odnosu na to moje, a ja sam se za svoje grehove pokajao. Iz korena sam se promenio i možda je to jedini moj greh koji sam imao u životu, rekao je Radanović i dotakao se negativnih komentara koje dobija na društvenim mrežama:

Foto: Printskrin Instagram/slobaradanovic

- Ne dotiču me negativni komentari, ljudi koji pišu loše o meni ne mogu da me iznerviraju i da utiču na moje raspoloženje, rekao je on za medije.

(Pink)

BONUS VIDEO:

NAJUPEČATLjIVIJI MOMENTI: The Best Off izdanje "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!