BILJANA SEČIVANOVIĆ U OZBILJNOM PROBLEMU: Nekad mislim da će mi orman eksplodirati

Novosti onlajn

23. 12. 2023. u 21:20

BILjANA Sečivanović zablistala je u glamuroznoj plavoj haljini u emisiji „Grand Parada„ a tim povodom požalila se da ponekad nema šta da obuče.

БИЉАНА СЕЧИВАНОВИЋ У ОЗБИЉНОМ ПРОБЛЕМУ: Некад мислим да ће ми орман експлодирати

Foto: ATA images

Pevačica je od voditelja Tihomira Tepića dobila velike pohvale za izgled i eleganciju, na šta je odgovorila kroz šalu koju će razumeti svaka žena.

Foto: Profimedia/ATA images/Jutjub printskrsin/Zvezde Granda

-Ja sam oduvek bila elegantna. Imala sam normalno scenske garderobe i momente ali samgeneralno kroz sve ove godine bila neko ko je prepopznatljiv po haljinama. Kada otvorim garderober i kada pogledam ja nemam ništa da obučem, a on je prepun da mislim da će eksplodirati – rekla je Bilja.

Zbog gracioznog izgleda, voditeljka Sanja Ćulibrk se našalila sa Sečivanovićevom pitanjem da li bi volela da bude ministarka i šta bi izabrala da postoji mogućnost da bira da između ministarke ili pevačice.

-Ne bih, stvarno ne bih. Politika me uopšte ne zanima, ne dotiče i ne interesuje. Mene interesuje isključivo muzika. Muzika je nešto što spaja ljude. Politika razdvaja i svađa ljude, a ja ne želim ni da razdvajam ni da svađam. Želim ljude da spajam, želim da se bavim muzikom – odgovorila je bez razmišljanja.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)