VENČANI KUM LEPE BRENE I BOBE IMA ČAK 35 DECE: Milijarder je, a evo šta je uradio za Srbe tokom poplava (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 12. 2020. u 20:55

LEPA Brena i Boba Živojinović uživaju u skladnom braku 29. godina.

ВЕНЧАНИ КУМ ЛЕПЕ БРЕНЕ И БОБЕ ИМА ЧАК 35 ДЕЦЕ: Милијардер је, а ево шта је урадио за Србе током поплава (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novinska dokumentacija

Jedan od najomiljenijih bračnih parova, venčao se 7. decembra 1991. godine u hotelu "Interkontinental". U prisustvu preko 500 zvanica, Brena i Boba izgovorili su sudbonosno "da".

Ono što nije svima poznato je da je njihov venčani kum najbogatiji čovek iz sveta sporta.

Nekadašnji teniser Rumun Džon Cirjak danas ima 80 godina i bogatstvo o kakvom mnogi sanjaju.

Foto: Novinska dokumentacija

 

On je najbogatiji sportista svih vremena, čija se zarada procenjuje na 2 milijarde dolara i ujedno je jedini bivši sportista koji je dospeo na listu milijardera i time je najbogatiji čovek iz sveta sporta svih vremena.

Osim poslovnog, Cirjak je imao i buran privatni život. Danas živi u Monte Karlu sa troje dece koje je dobio u braku, ali sam kaže da ima 32 vanbračne dece, a takođe brine i o 300 napuštenih mališana, kojima je sagradio pravi mali privatni raj u Brašovu.

Cirjak je u Srbiji poznat i kao kum Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a u maju 2014. godine, tokom stravičnih poplava koje su zadesile našu zemlju, donirao je 100.000 evra za pomoć ugroženima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)