DOK se cela Srbija, ali i region emotivnim objavama opraštaju od Đorđa Balaševića, koji je sahranjen danas u Novom Sadu, Veljko Ražnatović ima nešto drugačije mišljenje.

Komentari (24)

ChuChu

21.02.2021. 15:23

Razumem da neko nekog ne voli, ne ceni, itd, ali ne razumem pe velike patriJote koje nakon smrti nekoga krenu pljuvati i vredjati...samim tim sto pljuje i vredja nekog ko mu ne moze odgovoriti pokazuje koliko je hrabar a pogotovo koliko je obrazovan i inteligentan....

Goran

21.02.2021. 15:29

Jelena, ti nisi kvalifikovana da ovo procenjujes zbog Balija i jos nekih drugih stvari. To dete, koje ti hoces da ponizis je porodican covek, otac, bokseri za sad vidimo da je i hrabar. Balasevic je jedan od najvecih nasih umetnika i vole ga ljudi u svim nasim krajevima. Ostavio nam je mnogo svojih pesama, izuzetnih tekstova, koncerata i hvala mu za to. Gledao sam pre dva dana njegovu izjavu na koncertu, koja je stvarno ruzna i netacna do kosti. Pitam se i dan danas da li je on morao to da kaze ili je mogao da osvoji Zagreb svojim talentom i profesionalnoscu. Ziveo je u toj Srbiji. Da li je ocekivao reakciju? Mi Srbi moramo da se branimo, da ne damo na sebe. Tolerisati beskonacno, to nije put. I Jelena, nije vazno ko je rekao, nego sta je rekao.

Zoran

21.02.2021. 15:40

Nije vreme za ovakva pisanja izjave itd...Mladog gospodina boksera sam smatrao kulturnim i odgojenim..Sine svako zasluzuje postovanje i pijetet..bez obzira na misljenje..Isto sam mislio i kad su tvog pokojnog oca sahranjivali..pre svega zbog ozaloscene porodici i trenutku..

Ljiljana Pejnovic

21.02.2021. 17:47

Potpuno se slazem sa Veljkom.Dok ga nisam cula da onako govori o Srpskom jeziku stvarno sam ga volela.Neka je on kompozitor I izvodjac kakav je bio ali da pljuje po zemlji u kojoj zivi I cijim jezikom govori to nije u redu.Tu je izgubio sve moje simpatije

Mr novi sad

21.02.2021. 18:18

Gospodjo karleusa svako ima pravo na svoje misljenje.ne bi bilo ni normalno da svi isto mislimo.isto tako nije ni uredu da vi njegovog oca nazivate ratnim zlocincem.svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.a u njegovom slucaju to se nije dokazalo niti je osudjen.da se razumemo nisam ljubitelj ni jednog ni drugog.

Milan

21.02.2021. 22:28

Sto dalje pobeci iz sredine gde Karleusa meri ko je zasluzan gradjanin a ko cije dete... a u medjuvremenu okida fotografije za starije od 18 god ... ma dajte molim vas, ko se digao da daje eticke sudove...

Tajfun Kv

22.02.2021. 09:42

Najbolje da velicamo tvog tatu,zbog cijih je nedela plakalo mmogo majki, i srpskih i majki drugih nacoinalnosti i veroispovesti!!!Sedi jedan mali!!!

Gggggg

23.02.2021. 03:05

Veljku svaka cast na hrabrosti i ovoj istini. Mozda nije trenutak. Al vidi se da je veliki patriota . Mi Srbi sve prastamo i pr eko svega prelazimo. Zato nas svi i gaze.

Spasojevic

23.02.2021. 11:42

To mu je i bila namera , covek si pravi karijeru stazama nacionalizma kao i tatko mu ...sto je vise sokantan ima vise odjeka u " javnosti " koja mu odgovara ...tako se pravi pocetni " kapital " ili biznis , pa posle se prelazi na malo vece stvari i ...istorija se ponavlja .Dali su pare krvave ili prljave za takve osobe, bez morala , nije bitno , vazno je gurati napred ...

Uši

23.02.2021. 17:19

Pa dobro Karleusa ni onaj tvoj Čanda, Čenda ili kako se već zvao, nije bio bibliotekar ni docent na fakultetu, prema tome tu se pokri ušima. Arkan jeste.bio kontraverzna ličnost, ali nigde ne postoji formalni dokument o tome da je ratni zločinac, pa su ti i tu uši velike, pokrivaj ih. Naravno, imaš pravo da od pevacicinog sina drugačije misliš, ali ne tako sto ćeš TI nešto da ne dozvolis. Mala si ti za to, prejako ti je to. I tu su ti mnogo velike uši, pokrivaj ih.