OLIVERA SVA U CRNINI: Supruga Đorđa Balaševića uslikana ispred porodične kuće (FOTO)

NovostiOnline/Z.Grumić

22. 02. 2021. u 14:38

NEKOLIKO časova uoči manifestacije „Noć kada je Đole preplivao Dunav“, na kojoj će se Novosađani večeras oprostiti od velikog kantautora koji je svojim pesmama obeležio odrastanja generacija mladih, u Ulici Jovana Cvijića, dan posle sahrane omiljenog sugrađanina, tiho je i mirno.

ОЛИВЕРА СВА У ЦРНИНИ: Супруга Ђорђа Балашевића усликана испред породичне куће (ФОТО)

Foto: N.K.

Ispred porodične kuće Balaševića nema više cveća u žardinjeri i pored fasade, gde su protekla tri dana, uz dirljive poruke, strukove belih ruža ostavljali i palili sveće ne samo Novosađani nego i mnogobrojni njegovi obožavaoci i poštovaoci iz zemlje i regiona.

U trenutku kada je ekipa „Novosti“ prolazila ulicom opevanom u Đoletovim stihovima, ispred porodičnog doma za trenutak se pojavila njegova supruga Olivera.

Ispred kuće sve vreme stoji mladić iz privatnog obezbeđenja.

Udovica poznatog kantautora vraćala se iz kupovine, bila je odevena u crno, a oči je pokrila tamnim naočarima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!