MAJA JE MOJA KINESKA KOPIJA: Ana Korać u bombastičnom izgradnju prokomentarisala bivšu cimerku iz rijalitija

Milan Ćunković

15. 11. 2020. u 09:05

STARLETA Ana Korać, koja je popularnost stekla učešćem u "Zadruzi", isticala je često svoje obline dok je boravila u rijalitiju, a to čini i sada, na "Instagramu".

МАЈА ЈЕ МОЈА КИНЕСКА КОПИЈА: Ана Кораћ у бомбастичном изградњу прокоментарисала бившу цимерку из ријалитија

Foto Instagram/ana_ko rac

Redovno postavlja provokativne fotografije gde su, pre svega, njene bujne grudi u prvom planu, i to izaziva neskriveno divljenje pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Ana je sada okačila sliku iz jednog poznatog beogradskog restorana. Dok je nazdravljala, u prvi plan je, po ko zna koji put, istakla ogromno poprsje kojim - kao da će da sruši sto sa raznim đakonijama i cvećem. Takva fotografija ne samo da je zadivila mušku populaciju, već i pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, koja je oduševljeno prokomentarisala izgled Koraćeve.

Maja Marinković, Foto Instagram/majaamarinkovic

Jedan od skorašnjih Aninih statusa na društvenoj mreži upravo se tiče izgleda. Naime, u "Zadrugu 4" nedavno je ušla Maja Marinković, koja se u međuvremenu podvrgla estetskim zahvatima, što je odmah izmamilo mnoštvo komentara na internetu. Oglasila se, između ostalih, i Koraćeva:

- Maja Marinković ti je tipična kineska kopija Ane Korać - napisala je rođena Ivanjičanka, aludirajući na to da se bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša, po njenom mišljenju, svojski trudi da izgleda kao i ona.

Česti sukobi njih dve u "Zadruzi 3" su se, evidentno, sad "preselili" na društvene mreže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!