GDE ĆE DUŠAN TADIĆ? Kapiten Srbije na raskrsnici posle odlaska iz Ajaksa

Novosti online

15. 07. 2023. u 16:52

POSLE 241 utakmice u dresu Ajaksa, 105 golova i 112 asistencija i posle pet prelepih godina provedenih u Amsterdamu Dušan Tadić je napustio "Johan Krojf arenu". I to sa kapitenskom trakom oko ruke. Tadić j i kapiten Srbije i u gospodskom stilu se sinoć oprostio od "kopljanika" i svih navijača velikog holandskog kluba.

ГДЕ ЋЕ ДУШАН ТАДИЋ? Капитен Србије на раскрсници после одласка из Ајакса

Instagram Ajaks

Uzvratio je i Ajaks sa nekoliko sjajnih objava na klupskim društvenim mrežama. I, kada su se emocije stišale, otvorilo se sasvim jednostavno pitanje: gde Dušan Tadić nastavlja karijeru ? Sjajni 34-godišnji vezista iz Bačke Topole bi mogao vrlo lako u redove Bešiktaša, a crno-beli iz Istanbula su spremni da odvoje silne milione za njegov dolazak.

Međutim, mogao bi Tadić da promeni pravac i ode u još jednu evropsku metropolu. Prema informacijama od pre mesec dana, raširenih ruku ga čekaju i u Atini, a Panatinaikos je izgleda odlučio da i u fudbalskom klubu napravi moćan tim, baš kao što to radi bogati gazda Janakopulos sa svojim košarkaškim klubom. Najkasnije sredinom sledeće nedelje biće poznato na koju stranu će Tadić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave