TSC ĆE DOČEKIVATI EVROPSKE RIVALE NA SVOM STADIONU, A ČUKARIČKI U LESKOVCU: Arena, ipak, dobila dozvolu

Z. Ćorović

12. 08. 2023. u 22:48

SVE svoje rivale u Evropi, a biće ih pored Brage bar još tri, TSC će dočekati na svom stadionu u Bačkoj Topoli. Ovu odluku aminovala je UEFA, uprkos tome što moderna TSC Arena ima manji kapacitet (4.500 mesta) od onog koji se traži (8.000).

ТСЦ ЋЕ ДОЧЕКИВАТИ ЕВРОПСКЕ РИВАЛЕ НА СВОМ СТАДИОНУ, А ЧУКАРИЧКИ У ЛЕСКОВЦУ: Арена, ипак, добила дозволу

FOTO: FK TSC

Ovo je na kraju ispala vredna diplomatska pobeda vicešampiona Srbije, koji sada ne mora da razmišlja o selidbama na Partizanov ili neki drugi stadion, već će kod kuće ugostiti svoje protivnike u grupnoj fazi Lige Evrope, sem ukoliko ne napravi veliki podvig u utorak protiv Brage i nastavi put u plej-ofu za LŠ.

Čukarički neće imati tu privilegiju da na svom Brdu bude domaćin, već se seli u Leskovac na tek izgrađeni stadion Dubočice, kapaciteta 8.136 mesta, koji je prošao još jednu inspekciju visokih zvaničnika UEFA. Čuka će u Leskovcu dočekati pobednika meča Olimpijakos - Genk u plej-ofu za LE, kao i posle toga sve rivale u grupnoj fazi LE ili LK,u zavisnosti gde se bude plasirala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava