PUKLA NOVA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU: Novi Pazar doveo bivšeg igrača Partizana i reprezentativca Srbije

Novosti online

18. 09. 2023. u 13:51

Bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Marko Šćepović (32) pojačao je Novi Pazar, objavio je danas taj klub na društvenim mrežama.

ПУКЛА НОВА БОМБА У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Нови Пазар довео бившег играча Партизана и репрезентативца Србије

FOTO: Sandić photo / FK Partizan

Visoki napadač ponikao je u Partizanu, a pored matičnog kluba, najbolje partije pružao je u dresovima mađarskog Fehervara (Videotona), Omonije sa Kipra, belgijskog Muskrona, grčkog Olimpijakosa i španske Majorke.

Prošle sezone odigrao je sedam mečeva za Lugo, tada člana druge lige Španije, a u karijeri je još nastupao i za Rizespor iz Turske, Buriram Junajted sa Tajlanda i kratko ruski Ahmat (Terek).

"Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali", navedeno je u objavi Novog Pazara.

Novi Pazar su poslednjih dana prelaznog roka pojačali i Adem Ljajić i Sejduba Suma, dok su na pozajmicu iz Fenerbahčea stigli Omar Fajed i Žinho Žo.

Foto: EPA-EFE/TIBOR ILLYES

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE, SEVILJA JE MOJA LJUBAV Legenda tima odlazi na kraju sezone, od kluba ovo nije očekivao