U SAUDIJSKOJ ARABIJI ZBOG NOVCA: Bivši fudbaler Zvezde priznao zašto je došao na Bliski istok, ali mu Ronaldo nije jasan

Novosti online

23. 09. 2023. u 09:06

BIVŠI fudbaler Crvene zvezde, Srđan Spiridonović prešao je ovog leta u Hadžer koji se takmiči u drugoj ligi Saudijske Arabije. Otkrio je zašto je odlučio da karijeru nastavi u Aziji.

У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ ЗБОГ НОВЦА: Бивши фудбалер Звезде признао зашто је дошао на Блиски исток, али му Роналдо није јасан

FOTO: M. Vukadinović

Ovaj 30-godišnjak je u intervju koji je dao za austrijski "Profil" istakao da je to uradio zbog novca.

- Ako hoćete da unovčite svoju karijeru, ovo je pravo mesto. Postoji mnogo pravila i sva su stroga, ali svi bi došli ovde jer ne žele da kasnije brinu o svojoj budućnosti. Kritičari svašta pričaju, ali ne bi pritekli u pomoć onome ko se nađe u problemu i bez novca nakon karijere. Ja razumem svakoga ko ode negde da bi olakšao život sebi i porodici - rekao je Spiridonović.

Istakao je i da mu nije jasno zašto je Kristijano Ronaldo došao u Saudijsku Arabiju, s obzirom na to da je Portugalac zaradio mnogo novca u karijeri.

- Da sam na mestu Kristijana Ronalda, ne bih došao ovde. Toliko je novca zaradio, a želi još. Ja to ne razumem.

Priznao je da nema mnogo uzbuđenja za njega u pomenutoj zemlji.

- Najveće uzbuđenje koje sam imao je kada mi je jedno veče neko zazvonio na vrata. Otvorio sam i ispred je stajao čovek koji je govorio na arapskom. Verovatno je došao zbog garnišne koja je pala na pod, ali ne mogu da tvrdim, nisam ga razumeo ni reč - zaključio je Spiridonović.

Podsetimo, momak iz Beča je do sada nastupao za Austriju Beč, Vićencu, Mesinu, Admiru, Panionios, Pogon, Crvenu zvezdu, Genčerbirligi, Atromitos i Kauno Žalgiris.

BONUS VIDEO: DULjAJ POSLE POBEDE: Rekao sam igračima da nam je ovo utakmica godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja