NE BAŠ IDEALAN UVOD U MEČ ODLUKE ZA EVRO 2024: FIFA kaže - ovako sada stoje stvari sa fudbalskom reprezentacijom Srbije

Novosti online

26. 10. 2023. u 16:38

Fudbalska reprezentacija Srbije, koju čeka poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, takmičenju na kome nije bila od 2000, pala je na najnovijoj rang listi Međunarodone fudbalske federacije (FIFA), koja je objavljena danas.

НЕ БАШ ИДЕАЛАН УВОД У МЕЧ ОДЛУКЕ ЗА ЕВРО 2024: ФИФА каже - овако сада стоје ствари са фудбалском репрезентацијом Србије

FOTO: M. Vukadinović

Srbija trenutno zauzima 29. mesto sa 1.525,40 bodova, a to je za jednu poziciju slabiji plasman "orlova" nego u septembru.

Od tada do sada, izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija, izgubili su od Mađarske i pobedili Crnu Goru.


Prvo mesto i dalje zauzima Argentina sa 1.861,29 poena, dok je Francuska druga sa 1.853,11. Na trećoj poziciji se nalazi Brazil sa 1.812,20.


Potom slede Engleska, Belgija i Portugalija, koja je napredovala za dve pozicije i sada je šesta. Iza njih su Holandija, Španija, Italija i Hrvatska, koja je pala za četiri mesta i trenutno je deseta na rang listi.


Naredna rang lista FIFA biće objavljena 30. novembra, a tada bi Srbija mogla da napravi skok, imajući u vidu da će do 19. novembra biti poznato ide li na EURO 2024.
 

Bonus video: "DELIJE" NISU MOGLE DA VERUJU! Evo šta je Lajpcig pustio s razglasa pred meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave