PIKSI OBJAVIO ŠIRI SPISAK ZA BUGARSKU: Selektor Srbije pozvao sina Dejana Stankovića

Novosti online

31. 10. 2023. u 13:37

SELEKTOR Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak za predstojeće mečeve protiv Belgije i Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

ПИКСИ ОБЈАВИО ШИРИ СПИСАК ЗА БУГАРСКУ: Селектор Србије позвао сина Дејана Станковића

FOTO: FSS

"Orlovi" najpre 15. novembra gostuju Belgiji u Briselu u prijateljskoj utakmici, a potom četiri dana kasnije u Leskovcu dočekuju Bugarsku. Našoj reprezentaciji je u tom susretu dovoljan bod da se plasirana EURO 2024 u Nemačkoj.

Stojković je imao nekoliko iznenađenja na spisku. Tu se našao Filip Stanković, sin Dejana Stankovića koji uspešno brani za Sampdoriju. Takođe, mesto u A selekciji Srbije našao je i krilni napadač Crvene zvezde Vladimir Lučić.

Na spisku nema Alekse Terzića iz Salcburga i Mijata Gaćinovića iz AEK-a koji su bili starteri u meču protiv Mađara u Budimpešti. Nema ni povređenog Mihaila Ristića iz Selte. U nacionalni tim se vraćaju Darko Lazović, Marko Grujić i Uroš Račić. Kao i za prethodno okupljanje, poziv nije dobio Luka Jović iz Milana.

Širi spisak selektora Srbije:

Golmani: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi), Filip Stanković (Sampdorija);

Odbrana: Nikola Milenković (Fjorentina), Strahinja Eraković (Zenit), Nemanja Gudelj (Sevilja), Miloš Veljković (Verder), Strahinja Pavlović (Salcburg), Srđan Babić (Spartak), Mihajlo Ilić (Partizan);

Vezni red: Nemanja Radonjić (Torino), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona), Marko Grujić (Porto), Uroš Račić (Sasuolo), Nemanja Maksimović (Hetafe), Ivan Ilić (Torino), Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Panatinaikos), Stefan Mitrović (Crvena zvezda), Saša Lukić (Fulam), Vladimir Lučić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Fenerbahče), Lazar Samardžić (Udineze), Sergej Milinković Savić (Al Hilal), Filip Đuričić (Panatinaikos);

Napadači: Dušan Vlahović (Juventus), Aleksandar Mitrović (Al Hilal), Petar Ratkov (Salcburg).

Podsetimo, Srbija trenutno zauzima drugo mesto na tabeli sa 13 bodova, ima pet više od Crne Gore i jedan manje od Mađarske.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave