MAESTRALNI LUKA JOVIĆ: Srbin sa dva gola odveo Milan u četvrtfinale Kupa Italije (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 01. 2024. u 22:48

SRPSKI napadač Luka Jović dobio je priliku da bude starter za Milan u Kupu Italije protiv Kaljarija. Ukazano poverenje Stefana Piolija iskoristio je na najbolji mogući način u pobedi svog tima od 4:1.

МАЕСТРАЛНИ ЛУКА ЈОВИЋ: Србин са два гола одвео Милан у четвртфинале Купа Италије (ВИДЕО)

FOTO: AP

"Rosoneri" su na poluvreme otišli sa prednošću od 2:0, a strelac oba gola bio je Luka Jović. Prvi pogodak postigao je u 29. minutu kada se dobro snašapo u petercu.

Igrao se 42. minut kada se drugi put upisao u strelce. Odlično je pratio akciju svog tima i našao se na pravom mestu. Oba gola postigao je na asistenciju Tea Ernandeza.

Reprezentativcu Srbije je ovo bio peti gol na poslednjih šest utakmica Milana. Deluje da se u potpunosti nameće treneru za opciju prvog napadača.

Vredi istaći da je Jović odigrao celu utakmicu i najzaslužniji je što se Milan plasirao u četvrtfinale Kupa.

Treći gol za "rosonere" bio je delo Čake Traorea, četvrti Rafaela Leaa, dok je počasni pogodak za goste postigao Paulo Azi.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije