OVO POGAĐA U SRCE: Porodica Siniše Mihajlovića na meču Crvena zvezda - Partizan (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

10. 03. 2024. u 16:57

FUDBALSKI praznik u Srbiji - "večiti derbi", 172. po redu obeležila je sjajna igra, a mnogima je promakao jedan detalj. Porodica Siniše Mihajlovića bila je na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

ОВО ПОГАЂА У СРЦЕ: Породица Синише Михајловића на мечу Црвена звезда - Партизан (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Rivali na terenu podelili su bodove, utakmica je završena rezultatom 2:2, a u svečanoj loži "marakane" prisutni su bili Dražen Mihajlović, brat Siniše Mihajlovića, i njetovi sinovi Dušan i Nikolas.

Mihina porodica pružila je podršku klubu u čijem je dresu Siniša ostavio veliki trag, a to je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama.

Dušan i Nikolas Mihajlović podelili i sjajnu atmosferu sa stadiona, na Instagramu, otkrivši i detalje iz Zvezdinog muzeja, među kojima je bio i slavni trofej iz ere kada je Siniša Mihajlović ostavio neizbrisiv trag u srpskom fudbalu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!