STANKOVIĆ POSLE TRIJUMFA NAD INĐIJOM: Tri boda su tri boda i kada je 1:0 i kada je 5:0

Novosti online

09. 11. 2020. u 08:04

FUDBALERI Crvene zvezde su uz dosta muke savladali Inđiju, a trener crveno-belih Dejan Stanković imao je razumevanje za svoje izabranike jer je iza njih težak raspored.

СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ ТРИЈУМФА НАД ИНЂИЈОМ: Три бода су три бода и када је 1:0 и када је 5:0

FOTO: N. Paraušić

Šampion Sbije se savladao Inđiju sa 3:2. Heroj trijumfa bio je italijanski napadač Dijego Falćineli koji je postigao dva pogotka, drugi za preokret svog tima u 85. minutu.

- Teško je igrati u ritmu na svaka tri dana i nije bilo lako spremiti utakmicu, te videti ko je umoran, ko je imao povrede, bolesti, izlazio iz prehlada... Svaka čast momcima. Na teži način smo stigli do pobede, napravili neiznuđene greške koje su mogle da nas koštaju pobede, ali odnos prema dresu, klubu i saigračima je trijumfovao večeras. Odigrali smo preko naših mogućnosti, a posebno sam ponosan na to da nismo ulazili u nervozu i konfuziju. I kad su gosti izjednačili i preokrenuli, nismo paničili, već smo nastavili da igramo, stvaramo šanse i verujemo u pobedu. Kad imaš pojedince kao što imamo mi, to dođe do izražaja. Večeras je grupa pobedila, kao i protiv Genta. Čuli ste bodrenje svih i želju za pobedom. Nije lako igrati osam utakmica mesečno - rekao je Stanković.

Završena je serija teških mečeva, sledi pauza koja će kako ističe šef stručnog štaba sa "Marakane" dobro doći svima.

- Znam kakav je stres bio posle četvrtka. Momci su se fizički i mentalno ispraznili i ovo je dokaz timske pobede. Moramo da eliminišemo individualne greške, da to nismo imali, meč bi išao u drugom smeru. Ne može uvek da se pobežuje i da sve bude "glatko". Tri boda su tri boda i kada je 1:0 i kada je 5:0, ne možemo više od toga da osvojimo - zaključio je Stanković.

Na pauzu u prvenstvu Crvena zvezda je otišla kao lider Superlige Srbije sa 38 bodova, a Inđija je na 14. mestu sa 15 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (5)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!