MILOJEVIĆEV AL AHLI SE RASPADA: U DŽedi imaju već zamenu za Srbina, na meti legendarni Ukrajinac

Novosti online

07. 03. 2021. u 12:57

SRPSKI stručnjak i bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević nema kontrolu situacije u Al Ahliju.

МИЛОЈЕВИЋЕВ АЛ АХЛИ СЕ РАСПАДА: У Џеди имају већ замену за Србина, на мети легендарни Украјинац

FOTO: EPA

Njegov tim je na svom terenu u Džedi poražen sa 3:1 u sudaru sa pretposlednjim Damakom i to tako što su dozvolili gostujućoj ekipi da u drugom poluvremenu preokrene rezultat sa tri pogotka.

– Bila je to utakmica kao i mnoge druge u ovoj sezoni – “copy-paste” meč. Mi smo odigrali dobro prvo poluvreme, možda smo mogli i više od tog jednog gola koji smo postigli, da bi u drugom poluvremenu sve bilo uništeno nakon izjednačenja Damaka. Nije to prvi put da povedemo pa sve padne u vodu. Ne znam stvarno šta se ovo dešava, nemam pravi odgovor. Ovakva situacija mi se po prvi put događa u trenerskoj karijeri – rekao je Vladan Milojević.

Srpski stručnjak više i ne pominje probleme sa upravom svestan da za ovaj poraz sa pretposlednjim timom na tabeli nema nikakvog opravdanja.

Vlasnici kluba ni u subotu uveče nisu reagovali, ali se na društvenim mrežama i na saudijskim medijima po prvi put može pročitati da postoje ozbiljni signali koji ukazuju na skorašnji otkaz treneru.

Navodno su predstavnici Al Ahlija već kontaktirali Ukrajinca Sergeja Rebrova, koji vodi Ferencvaroš, ali teško je poverovati da će se taj transfer dogoditi do kraja ovog šampionata.

Al Ahli sada zaostaje deset bodova za vodećim Al Šababom, a preostalo je da se odigra još osam kola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo