OBRADOVIĆ VODI CRNO-BELE U SUPERLIGI: Učešće Partizana je važno, to je aspolutno jasno

Novosti online

18. 04. 2024. u 18:44

PARTIZAN će nakon dve godine ne igranja nastupiti u Superligi Srbije u košarci. Ono što može da raduje crno-bele, ali i navijače kluba iz Humske je da će Željko Obradović od početka utakmice biti na klupi.

ОБРАДОВИЋ ВОДИ ЦРНО-БЕЛЕ У СУПЕРЛИГИ: Учешће Партизана је важно, то је асполутно јасно

Foto: Profimedia

Strateg "parnog valjka" je istakao da će Superliga važna za klub i da će naći način da motiviše igrače.

- Sistem takmičenja je napravljen na takav način da se vodilo računa o svemu što drugi igraju. Nije lak posao, sa te strane prilično komplikovan. Kada igramo ABA ligu, dosta je teško razmišljati o Superligi, ali samim tim što idemo u polufinale, radi se o motivaciji i nadam se da ćemo tada moći da motivišemo igrače i da igramo na najbolji mogući način - rekao je Obradović.

On je istakao da je svima jasno šta Partizan predstavlja Srbiji.

- Zna se šta je Partizan i šta predstavlja Partizan, ne samo u Srbiji, već i celoj Evropi. Učešće Partizana je i te kako važno, to je apsolutno jasno. Čestitam svim timovima i mojim kolegama na svemu što su uradili. Želimo da takmičenje bude primer svemu i da plej-of bude kvalitetan - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Obradović je prošle godine dobio suspenziju da na dve utakmice ne može da vodi ekipu, ali prema rečima direktora lige Aleksandra Grujina trener crno-belih će moći da klupu od prve utakmice.

- Gospodin Obradović će moći da vodi ekipu. Ona je izrečena u skladu sa disciplinskim pravilnikom. Taj pravilnik usklađuju svi klubovi. Taj pravilnik niko ne nameće. Posle isteka perioda od godinu, gospodin Obradović će voditi ekipu Partizana. Na nama je da neke stvari koje se nasleđuju već desetak godina budu usklađene. Na mene se stavlja teret da sam ja nešto uradio, a ja sam došao na ovo mesto u vreme kada je pravilnik već bio usvojen. Što se tiče Partizana, nadam se da su neke stvari usklađene i da se neće ponavljati u budućnosti - istakao je Grujin.

Podsetimo, Crvena zvezda, Partizan i Mega plasirasli su se direktno u polufinale, dok će u razigravanju za četvrto mesto u plej-ofu učestvovati Borac, FMP, Vojvodina i Spartak.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)