SRBIN ĆE BITI ZVEZDA NBA DRAFTA: Procurela informacija koji će ga tim draftovati, evo i zbog čega...

Novosti online

15. 11. 2020. u 09:24

Aleksej Pokuševski će biti zvezda predstojećeg NBA drafta.

СРБИН ЋЕ БИТИ ЗВЕЗДА НБА ДРАФТА: Процурела информација који ће га тим драфтовати, ево и због чега...

FOTO: EPA

Supertalentovani Srbin navodno već ima dogovor sa upravom Oklahoma Siti Tandera i zbog toga nije učestvovao u standardnim aktivnostima uoči predstojećeg NBA drafta 18. novembra.

Takav zaključak izveo je jedan od najboljih NBA analitičara, kolumnista portala "The Athletic" i bivši potpredsednik košarkaških operacija Memfisa Džon Holindžer, piše Telegraf.rs.

Amerikanac je u tekstu posvećenom draftu koji se očekuje naredne srede otkrio neke do sada nepoznate detalje o radu Pokuševskog prethodnih dana, sedmica i meseci i preneo priču da je srpski tinejdžer praktično već izabrao svoj put i da će dalje košarkaški da se razvija u Oklahomi.

- Priča se da je Pokuševski već dobio obećanje da će biti izabran u prvoj rundi i zbog toga je propustio NBA draft kombajn. Ako probamo da sagledamo širu sliku, verovatno je zbog toga i propustio najveći deo sezone 2019/20, zavisno od momenta kada je to obećanje dobio - napisao je Holindžer.

Potom je nastavio:

- Da dodam ulje na vatru, izneću vam dva podatka. Prvi - agent Alekseja Pokuševskog Džejson Rejn je radio u Oklahoma Siti Tanderima. Drugi - Oklahoma je nadaleko poznata u košarkaškim krugovima kao franšiza koja daje obećanja svojim pikovima, koji zato nestaju iz vidokruga drugih timova mnogo pre samog drafta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna