ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ!? Holger Rune od Deda Mraza želi (ne)moguće

Novosti online

30. 11. 2023. u 09:46

HOLGER Rune je završio jednu godinu u kojoj je uradio nešto, ali očekivao mnogo više. Mladi Danac je veliki teniski talenat i pred njim je svetla budućnost.

ШТА ЋЕ РЕЋИ НОВАК ЂОКОВИЋ!? Холгер Руне од Деда Мраза жели (не)могуће

FOTO: Tanjug/AP

Ruku na srce, malo je usporava Novak Đoković, pa kada je reč o željama u 2024. godini, Holger ima jednu posebnu i ima veze sa Srbinom.

- U 2024. bih voleo da postignem odlične rezultate na betonu. Do sada mi je dobro išlo na šljaci, travi i u dvoranama, vreme je i za tvrde podloge napolju - odgovorio je osmi teniser sveta na pitanje šta bi za njega bila najveća pobeda u narednoj sezoni.

- Zato bi moj izbor bio da savladam Novaka Đokovića u finalu Australijan opena.

Nikada ne krije koliko poštuje najboljeg tenisera svih vremena:

- Sve što je do sada rekao o meni, prihvatam kao veliki kompliment. Novak je postigao sve o čemu sanjamo.

U svojoj želji Rune će imati i pomoć Borisa Bekera, bivšeg Đokovićevog trenera, sa kojim radi već oko mesec dana.

- Za mene je mnogo važno da imam uz sebe nekoga ko ima veliko igračko iskustvo. Svaki put kada smo na treningu, naučim nešto novo. Kada god me nešto interesuje, pitam ga i dobijem odličan odgovor.

Rune sada ima 20 godina, a Beker je u tom dobu imao već dve vimbldonske titule, što će im mnogo pomoći u zajedničkom radu.

- Deliti vreme sa nekim ko je tako mlad bio među najboljima na svetu, zaista je fantastično. Mnogo mi znači kada me neko takav razume. Ne može to mnogo ljudi. U svakoj godini sam do sada prolazio kroz teške trenutke i očekujem od njega da mi pomogne u tome. Od njega će zavisiti da li da uzmem odmor, da li da pojačam treninge, da li da ih smanjim. Moram i da naučim da budem psihološki još jači.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava