JAVIO SE NOVAKOV MRZITELJ: "U tim godinama igrač ne bi trebalo da bude svetski broj jedan!"

Novosti online

12. 03. 2024. u 14:12

NOVAK Đoković potpuno neočekivano je zaustavljen u trećem kolu Indijan Velsa. Bolji od njega bio je Italijan Luka Nardi, a povodom poraza srpskog asa oglasio se teniski novinar Ben Rotenberg.

ЈАВИО СЕ НОВАКОВ МРЗИТЕЉ: У тим годинама играч не би требало да буде светски број један!

FOTO: Tanjug/AP

Čovek koji je poznat kao mrzitelj najboljeg igrača planete istakao je da neko ko ima 37 godina ne bi trebalo da bude na čelu ATP liste.

- Ne znam šta Đokovića čeka u budućnosti, ali ako se nastave ovakvi rezultati shvatićemo koliko je ludo to što je on ovako dobar u svojim godinama. On ima skoro 37 godina! U tim godinama igrač ne bi trebalo da bude svetski broj jedan, ni da osvaja grend slemove - napisao je Rotenberg na društvenoj mreži "H", donedavnom "Tviteru".

Podsetimo, Indijan Vels je bio drugi turnir na kojem je Đoković nastupio od početka sezone. Srbin još uvek nema titulu, pošto je na Australijan openu poražen u polufinalu od Janika Sinera, a sada ga je zaustavio još jedan Italijan - Luka Nardi.

Ostaje da se vidi da li će Nole nastupiti na narednom mastersu u Majamiju koji je na programu od 20. do 31. marta.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave