BICIKLISTA SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: Policija u Južnobačkom okrugu za dan otkrila i sankcionisala 263 saobraćajna prekršaja

Lj. P.

26. 08. 2022. u 13:15

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu je 25. avgusta na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 263 saobraćajnih prekršaja, a iz saobraćaja je isključeno 10 vozača i pet vozila.

БИЦИКЛИСТА СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Полиција у Јужнобачком округу за дан открила и санкционисала 263 саобраћајна прекршаја

Foto: Info centar Žitište

Zadržan je jedan vozač, zbog nasilničke vožnje, jer je u Gospođincima vozio bicikl, sa više od dva promila alkohola u organizmu, te će uz prekršajnu prijavu biti priveden sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodile su se tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba lakše povređena. U tom intervalu na području grada Novog Sada dogodile su se dve saobraćajne nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)