ZA BOLJE DALJINSKO GREJANJE: U Zrenjaninu rade na rekonstrukciji toplovoda (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

16. 08. 2023. u 09:58

U ZRENjANINU je u toku rekonstrukcija trase vrelovoda u naselju Ruža Šulman, dužine 170 metara, sa ciljem sigurnijeg i stabilnijeg snabdevanja toplotnom energijom i izbegavanjem potencijalnih havarija, ili gubitaka tokom grejne sezone. 

ЗА БОЉЕ ДАЉИНСКО ГРЕЈАЊЕ: У Зрењанину раде на реконструкцији топловода  (ФОТО)

grad Zrenjanin

- U planu je i početak radova u naselju D3, ukupna ulaganja na rekonstrukciji mreže su 40 miliona dinara, a biće zamenjen kilometar i po toplovoda - kaže gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, koji je sa saradnicima obišao radove u pomenutom gradskom naselju.

U naselju Ruža Šulman biće ugrađene nove toplovodne cevi u dužini 170 metara.

- Ostaje nedovršen još samo deo oko dečijeg vrtića, tako da će radovi biti završeni sigurno i pre zakazanog roka, odnosno do početka same grejne sezone - istakao je Žarko Đuričić, direktor JKP Gradska Toplana.
On je napomenuo da je do početka nove grejne sezone planirano 150  priključaka u tek izgrađenim zgradama, u Ulici Koče Kolarova, gde su predvođeni radovi na trasi od 330 metara i Toše Jovanovića u dužini od 220 metara.
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene